Skeie Nordsjö Idé & Design

Meny

Strøken terrasse på 1-2-3

Ønsker du en strøken terrasse på 1-2-3? Med EasyPad fra Jordan blir jobben lettere enn noen gang, se hvor enkelt det er her!

Steg 1: Vask

Rengjør terrassebordene godt før du går i gang med EasyPad. En stivbustet terrasseskrubb fjerner skitt, smuss og gammel beis. Bruk egnet vaskemiddel.

Gråvær er godt vaskevær!

Steg 2: Slip

Når terrassebordene er helt tørre, bruker du EasyPad-slipebrettet for å sikre et jevnere resultat. Ved å slipe lett over bordene sikrer man at fiberreisningen som har oppstått under vasken forsvinner, og det blir også mer behagelig å gå på terrassen. Husk å kjøpe slipepapir. Valg av slipepapir vil avhenge av terrassens utgangspunkt. Tørk bort slipestøvet med en mikrofiberklut.

Steg 3: Påfør

Bytt ut slipebrettet med påføringspaden, og påfør et jevnt strøk med beis eller olje uten å danne film. Jobb deg ferdig med hele bordlengden for å unngå overlapp og skjolder. Det er enkelt å komme til i hjørner og inntil husvegger. EasyPad dekker to terrassebord av gangen. Det må ofte jobbes litt mer med eldre bord, og da kan det være best å bruke paden på langs av terrassebordet. EasyPad fungerer best med forlengerskaft som sparer krefter og gir den riktige arbeidsstillingen.

Se produktene