Skeie Nordsjö Idé & Design

Meny

Denim Drift er Color of the Year 2017

Årets farge 2017 Denim Drift er en må-ha farge i 2017.

Det er en anvendbar farge som virkelig passer inn i alle livs- og innredningstiler. Det gjør den til et perfekt valg som reflekterer vårt nye perspektiv for 2017.

Årets farge – DENIM DRIFT fargekode S0.10.50 er tilgjengelig hos våre forhandlere 15. September.

Oppdag Årets farge 2017 Denim Drift og den kompletterende fargepalett som er trendig, enkel å forstå men allikevel så nytenkende, sofistikert og anvendbar.

Internasjonale trender

Vår undersøkelse av internasjonale trender innen arkitektur, mote- og designtrender avslører at blå er fargen som er inne akkurat nå. Vårt team valgte en blå farge som fungerer like godt i et kjøkken som på et soverom, sier Heleen van Gent,Creative Director, AkzoNobel Global Aesthetics Center

Fargen du maler på vår vegg

Blått er fargen i vår hverdag. Den finnes på himmelen over oss, på klærne vi bærer og fra og med i år – fargen du maler på vår vegg. Så gjør deg klar for å dyppe penselen i Denim Drift, Årets farge 2017 fra Nordsjö. Fargen identifiseres av et internasjonalt team av eksperter innenfor arkitektur og design – hver og en håndplukket for sine respektive fagområder.

Fem trender

For å vise hvor allsidig Denim Drift er, har teamet fra vårt Globale Aesthetic Center valgt ut fem trender som hver og en anvender fargen for å skape ulike effekter.

Se Denim Drift og prosessen med å finne trendfargene for 2017