Skeie Nordsjö Idé & Design

Meny

Veggmaling

Veggmaling til gangen, kjøkkenet, barnerommet, stuen eller soverommet – naturligvis ønsker vi like vakre vegger i alle rom hjemme.

Med tanke på hvor mye søl og klin det kan bli i enkelte rom, er det faktisk ikke like selvfølgelig. Nordsjö har et sortiment av veggmaling for hele hjemmet og for alle behov.

Veggmaling til soverommet

Det å male soverom i en ny vakker farge kan gi deg det soverommet du drømmer om.  Mal veggene med den eksklusive matte maling Ambiance XtramattDen matte overflaten gir fargen en ekstra dybde og dermed ett utrolig vakkert uttrykk.

Veggmaling til gangen

Skal du male gang? Gangen er et rom må tåle det meste. Alt fra skitt fra lekeplassen og grus fra fotballbanen, til leire fra turen med hunden og støv fra bygatene.

Veggmaling til badet

Nordsjö har ett malingsystem som er godkjent for våtrom. Det kalles system fordi det består av mer enn maling: det er våtromssparkel, en spesiell grunning som også brukes som lim for en impregnert vev samt våtromsmaling. Riktig maling til badet finner du her! 

Veggmaling til kjøkken

Å male veggen er en enkel og rask mate å endre et kjøkken på. Det er viktig å tenke på at kjøkkenet er et bruksrom som krever en maling som er vaskbar og ripefast.

Veggmaling til barnerom

Til veggene på barnerommet kan du enten bruke vanlig matt veggmaling, Ambiance Xtramatt eller Original Helmatt, eller malingen som heter Perform+ Easy2Clean som er ekstra vaskbar og slitesterk. Se hvordan du maler vegg.

Veggmaling til stue

Det vakreste sluttresultatet i stuen får du med malingen Nordsjö Ambiance Xtramatt. Men du kan også velge Orginal Helmatt eller den ekstra vaskbare malingen Perform+ Easy2Clean.